Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skugga


jag såg dig i ögonvrån

krypande på golvet
mot dörren

du försökte fly

i skepnad av en skugga

men jag såg dig
och det var allt


du blir aldrig fri





Fri vers av fjädern
Läst 305 gånger
Publicerad 2005-09-10 03:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjädern