Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag inte



när jag inte älskar dig

söker jag
tröst
hos dig

och utan att fråga varför

tröstar du mig








Fri vers av fjädern
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-09-10 04:57



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Vackra ord..
2005-09-10

    ej medlem längre
Åh vilken mysig öm kortis!
2005-09-10
  > Nästa text
< Föregående

fjädern