Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker på många aspekter att Påven inte är särskilt modern. Visst, alla får va som de är, men detta drabbar människoliv! Jag klarar bara inte av det...


Ge dem kunskap och kondomer, inte andligt uppvaknande!

Aids/HIV
skall enligt katolskakyrkans högsta ledare
lösas med
"andligt och mänskilgt uppvaknande"
Men vem behöver vakna?
Jag vill bara SKRIKA

"Kondomer är inte lösningen på problemet, det förvärrar"
Kan denna man verkligen säga
att det förvärrar?
Detta predikar han, från bud av Gud
eller?
För att mäniskor ska må bättre, få leva och vara lyckliga
eller?
snälla,
snälla,
jag ber dig Påven!
skjut dig själv
och
häv förbudet mot kondomer inom katolska kyrkan




Fri vers av Karin E
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-17 18:39



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Maffian i Rom..påven är en sektledare..en fanatisk sådan med alldeles för mycket makt!!!!Ryyyyyys..
2009-03-17

  VampyrÄngel
haha well written!
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E