Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

see you in neverland



hade jag vetat att allt

skulle bli för sent


hade lagt mig ner framför dina fötter

och kvävts i min egen sorg


sen hade jag bett om

ett andra liv istället för att

dra ut på avskedet med

hurtiga slutfraser

absorberade

och gjorda till intet




Fri vers av deb8
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-17 22:58



Bookmark and Share


  blaite
Framför dina fötter och kvävts i min egen sorg..schysst..Rickard blaite
2009-05-08

  Bjarne Nordbö
hade jag vetat,-HELVETE detta ständiga, hade jag vetat. Du förmedlar inget mindre än perfekt.
2009-03-29

    Melona
oh debbie


fan, gillar när du är kort och koncis,

träffande med smärta,

uppskattar dessa rader mest:

"sen hade jag bett om ett andra liv

istället för att dra ut på avskedet"
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

deb8