Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den fördomsfulle ser bara dit fördomarna vill


Livet är som ett bibliotek

Livet är som ett bibliotek.

Människor är som vandrande böcker.
Alla har sin berättelse.

Jag ser bara omslagen.
Alla ser olika ut.

Men jag är jävligt snabb att läsa baksidan.

Tre sekunder går och jag vet precis vem den där är.

Bruden till höger med kortkjol är ju såklart hora
Och mannen med tatueringen på halsen har fickorna fulla med tjack
Och du ifrån Kina är en glad jävel som torkar röven med gaffel och snubben med rosa skjorta är såklart rik eller bög och du med rakad skalle lyssnar på vit makt och den där gubben med skägg är en sur jävel och du med keps är en fördomsfull arg jävla idiotjävel.




Fri vers av Marjavaara
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-18 18:11



Bookmark and Share


  Blåbäret
bra liknat vid...
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara