Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illaluktande


och jag sa; men Herre de luktar ju illa ju

och Han svarade; det gör ord från människors
stängda hjärtan också

och jag tänkte, och jag sa;
rena mitt hjärta, sätt en vakt för mina tankar
…Han bara log




Fri vers av Regular
Läst 296 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-18 21:59



Bookmark and Share


  greajt
gosh , otroligt
där försvann mina ord på en sekund
2009-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Han vet vad för ett verk vi är.
Men ibland gråter Han.
2009-03-21

  Mr Lindemann VIP
Tål att tänkas över och besinna sig inför:
Därför passar MelanieC här bra
(Min översättning från engelskan)

Hur gjorde vi då vi föll ifrån det vi trodde på?

och kommer vi någonsin att resa på oss igen?

Är vi lyckliga då vi lever på vår lilla ensamma planet?

Då det är kallt, är det då hoppet ditt,

som håller dig varm?





Vart går de och vad gör de då de går?

Då de bara går på och stirrar på dig

De tittar bara och passerar dej där du ligger

Har du fallit ? Har du någonsin fallit?

Känner du av ensamheten, under natten då du sover mellan två bilar?

När åskan går, vart tar du skydd då?



Kan du någonsin förlåta mina så kallade problem?

Då du inte äger något och lever på gatan i stan

Jag skulle inte kunna leva utan min almanacka

Medans du inte har något hem att gå till







Har du fallit? Har du någonsin fallit?

Är du lycklig då du sover ute under stjärnmanteln?

Då det är kallt, håller hoppet dig varm då?

Det enda jag kan ge är det lilla om att jag ser dig

Hur skall det hjälpa dig då du inte har någonstans att leva?

Några av oss vänder bort blicken så att de inte ser

Jag tror ibland du tittar efter ifall det var jag





Vart går de och vad gör de då de går?

Då de bara går på, stirrar de på dig

Några människor stannar upp,

Och några människor stirrar på dig

Men skulle de hjälpa dig och bryr det sig om dig?
2009-03-21

  Bibbi VIP
Mycket tänkvärda ord.
Bokmärke.
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular