Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag kan gå igen, när jag inte är handikappad, när jag är en hel människa igen


SEN - DÅ

Jag fantiserar mycket om allt jag längtar efter att göra

När jag kan gå igen

jag längtar efter att gå till gymet och träna
jag längtar efter att ta en promenad i solen
jag längtar efter att dansa
jag längtar efter att spela golf
jag längtar efter att sova en hel natt utan att vakna
jag längar efter att kunna sitta som jag vill i soffan
jag längtar efter andra skor än sneakers
jag vill kunna gå på stan och shoppa
jag vill kunna stå upp rak i ryggen
jag vill kunna gå till tunnelbanan själv
jag vill slippa mina kryckor

Jag längtar efter få mitt liv tillbaka




Fri vers av Nova-Liv
Läst 298 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-19 11:05



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
En present när man blir bra igen: att man faktiskt lär sej att UPPSKATTA hälsan. Ett tag iallafall...
2009-04-15

  berxper
Vissa saker är inte självklara. En väldigt fin dikt!
2009-03-25

  Tysta tårar
Själv så vill jag kunna prata.
Stark dikt! Gillas!
2009-03-21

  Cosmic Johanna
Jag har hört att det skyndar på processerna att tillfriska om man inom sig ser sig vara där tex på golfbanan och lever ut känslan av hur det känns, som om du var där.

Förstår att du längtar, tack för ditt budskap som får en till perspektiv att vara tacksam för sin kropp.


Allt gott till dig!
2009-03-19

  dubbelve
Det är nog väldigt mycket som man tar förgivet, vi borde nog vara mer tacksamma för det vi har, för att vi kan gå och göra vardagliga ting. Tänkvärt!
2009-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Låt oss hoppas att det blir riktigt snart, Nova.

Nova Lux!
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv