Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika farlig som vacker är hon

Krigarprinsessan Zena
Med mörkt långt fritt svävande hår och med blåa ögon trollbinder hon mig
Tycker att hon är så bedårande vacker
Blir lite rörd, släpper en och annan tår
Ja, så underbar tycker jag att hon är
Ja, jag tror att jag är lite kär
En kvinna som tror på gott och slåss för friheten och rättvisan
En stark sådan
En legend
Om jag fick chansen skulle jag mer än gärna bli hennes bästa vän ….

Lika farlig som hon är vacker, är hon
Krigarprinsessan Zena ………

Ken Cassel
19/3-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-19 15:00



Bookmark and Share


    Alexander Kjell
Fin dikt!
Bevisar att skönheter kan vara farliga :-)
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel