Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Suzanne


Dampi damp..

Dampi damp

Jag går runt och tänker på dig
dig tänker jag på när jag går runt.
Jag har bara dig i tankarna,
med dig i mina tankar skiner alltid solen.
Så jag går runt i ösregn,
bländad av solen.

Dampi damp..

Jag nynnar en melodi på väg till dig,
på väg till dig nynnar jag på en melodi.
Det är en inproviserad ballard,
en som berättar allt du är för mig.
Det är en melodi om dig och mig mot världen,
en melodi som berättar att jag älskar dig.

Dampi damp..

Att vara två är inte att vara en,
är man två så är man inte tre.
Att vara två är inte många,
speciellt när man möter världen.
världen är läskig när man tittar på den,
så vi tar en liten bit i taget.

Dampi damp..

Kom så tar vi varandra i hand och går,
vandra ska vi göra hand i hand.
Du & jag och jag & du,
ut i den främmande världen.
Och tvekar du ska ska jag nynna,
nynna en melodi som berättar allt.

Dampi damp..

Dampi damp..

Dampi damp..




Fri vers av Viktor
Läst 623 gånger
Publicerad 2005-09-10 18:23



Bookmark and Share


    BrokenHearted
ahhaha guud va glad man blir, liksom meedryckt ;D ;P
2005-09-21

  JMR
jag blev också glad av dina ord....urgulligt och skönt.
2005-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Viktor
Viktor