Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att jag önskar mig döden





Ingenting att leva för,

hålet i min själ vill ej helas,

mina drömmar är mörker,

dagen i grånad ligger,

hoppet försvunnet

och jag förlorad.




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-19 23:47



Bookmark and Share


  peter markurth
kort snyggt
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson