Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när ingen annan fattar.


snygging

du kallar någon snygging
jag ser lika onormal
ut som förut
vad fan vet du
om mig under kläderna

lova mig mer än andra
kan ge en två
dejt på tok för många
första andra
inte tredje

hör du min puls
när jag visar hud
gud
ska ge dig min hud
ringa in ditt namn här
ingen slump
att hud och gud rimmar

vill du ligga ner
med mig
medan du väntar
låt mig vara din
plats i kön

ikväll är det kärlek i syret
aldrig i mitt
låt mig ligga dig ändå
ditt svin




Fri vers av thepinkprincess
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-20 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess