Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du vet vem du är


min vän

ingen som du
får mig att le

du är
mellan raderna
mellan komma och shift

du är näring
åt tanken
som föder ord
du ger punkten
en fortsättning

du får mig att tro
att även min tystnad
är talande

för mig är du luft
ord
sanning
mellan andetagen

du är
min vän

 




Fri vers av ia
Läst 206 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-21 01:58



Bookmark and Share


  Water
Vilken härlig symbolik i denna
2009-03-22

  issac.a.m
Så vackert...
2009-03-21

  ramsesII
Satan i gatan, vad vackert!
Tack underbar text.
Vänl
M
2009-03-21

  friheten
å vacker skriven
2009-03-21

  Lejonhjärtas poesi
Varm och vacker vänskap
2009-03-21

    ej medlem längre
Lite väl sökt-men gulligt!
2009-03-21

  Fredric
Åh, så ärligt nära... så vackert... *ryser*
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia