Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blod..

står här med en bukett rosor i min hand
men dom är inte röda eller vita, utan dom är svarta

bladen faller sakta ner till marken,
och runt omkring mig så ligger det svarta blad

känner hur tårarna faller, kan inte längre hålla dom tillbaka
vet ej varför jag gråter eller känner så här

torkar bort mina tårar, mina händer blir röda
det är inga vanliga tårar jag fäller,

det är mitt blod som faller sakta ner för mina kinder,
för det är slut på mina tårar och nu har jag

bara mitt blod kvar att sörja för dig,,,




Fri vers av Morgan
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-09-11 15:12



Bookmark and Share


  Zam
Helt underbar dikt med detta mörker...
2005-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan