Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skånska (på mitt vis)


Ja sajlar över konten

Fordarvad e varrden

denn varrd ja blitt född tî.

Unnergången kommer

vare sï ja vill at eller aej.

Minna dremma vannra ad oliga houll,

o jå hå ente founned min vaj än...

Jå tå min boet tî fjarran lann

o sajlar över konten ud blann stjarnorna...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-22 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson