Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött ner på kaklet

det droppar
faller neråt
bildar fläckar
på kaklet
dropp
dropp
stänker på väggarna
överallt blir det rött
flyter ut och blandar sig med vattnet
intensivt, argsint, rött

det droppar ur mitt hår
rött på kaklet
hårfärgen gick ur snabbt




Fri vers av Karin E
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-22 20:25



Bookmark and Share


  jordgubben
ahahahahaha:D rolig!
2009-04-04

  systeringer
Iiiihhh, tänkte början på något otäckt, har just sett Beck på teve...och så var det hårfärg! Du kan då konsten att skrämma upp mig! Kul!
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E