Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fransk balkong

Jag står och tittar ut
Från min franska balkongen
Jag känner en vindpust i mitt hår
Och kylan kommer in
Våren är här, men just nu ligger snön på marken

Så tyst, så mörkt och så tomt
Danderyd så fint, så lugnt

En cigg tänds
Röken fyller mina lungor
Men inget dåligt samvete äger jag
För plötsligt mår jag bra igen

När cigarretten är slut och dörren stängs
Kommer dåliga samvetet tillbaka





Fri vers av BG
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-22 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nu blev jag röksugen-Applåd!
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

BG
BG