Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en ny människa

Jag lämnade land
Begav mig ut på okänt vatten
Och trots jag inte var ensam
Kände jag mig ensam

En resa så kort
Bara tre dagar
Mycket hände
Inget blev som tänkt

Trött och sårad återvände jag hem till land
Men som en ny människa
En förnuftigare människa

Ibland är bra att bli sårad




Fri vers av BG
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-22 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BG
BG