Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Scorpions - Daddys girl.


Sorg och rock'n'roll

Någon sjunger.
En skorpion.
Hans sång ljuder över öknen och jag vet vad han vill säga.
En skorpion, som sjunger en sång jag kan.
Jag hör hans sång och jag vet att han har rätt.
Med ett fel. Ett enda.
Hans fel är att sången han sjunger är äldre än han vet.
Den är gammal. Den är en generation äldre än han sjunger.
Annars har han rätt.
Skorpionen.




Övriga genrer av Månika
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-23 22:47



Bookmark and Share


  greajt
grym titel
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Månika