Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstfödd/mellanbarn

Efterlängtad, bortskämd..
Varken eller!

Trodde inte
Hann inte

att jag skulle få barn
till förlossningen

storebror - förstfödd son
lillasyster- klok minsting

jag

måste bryta mig loss, vara duktig

min roll
lyssna
vara duktig

jag är
svart får

vill ha
mindre av mor
mer av far




Övriga genrer av Månika
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-23 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månika