Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ? Vem? Alla finner vi något/nån som ger en dessa känslorna


Du förstärker allt jag känner

 

Allt blir bättre med dig

 

Smakar bättre
Ser bättre
Känner bättre
Tänker bättre


 

Att få ta del av dig är som att få komma hem, jag är

 

Alltid välkommen
Alltid älskad
Alltid glad
Alltid din vän




Övriga genrer av Pii3
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-09-11 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3