Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
okej, första gången jag testar att skriva en dikt och uttrycka mig utan att rimma, svårt men man måste ju försöka... kommentera gärna, det uppskattas... :)


LÄPPGLANS

Det glittrar av stjärnor på dina läppar
glänser och brinner
av kärlekens glans

du kröker din mun i ett leende

jag stryker mitt finger mot din kind
andas din luft
och kysser din dröm

dina ögonlock fladdrar

med en kärlekstörstande självklarhet
ser jag in i dina ögon
och finner mig själv

våra ögon är fastlåsta

jag flämtar och andas och ler
och plötsligt är min andning
inte längre ensam

du andas du också

det flimmrar för mina tankar
jag flämtar tungt
och jag brinner

läppglansen är nu på mina läppar....

och jag vaknar.

@Jonas Månsson




Fri vers av CRAIDLARN
Läst 439 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-25 08:48



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Riktigt bra formulerat...helt underbar:-)))
2009-04-29

  Annine
Min favorit. Ever. <3
2009-04-29

  Eaglemountains VIP
Underbart formulerat, i närhet, i åtrå .....
2009-04-03

  gunillago
Gratulerar, det gick ju hem! Tycker du har en sådan uppenbar begåvning för det här....
2009-03-29

  Rude Billy
helt underbar!
2009-03-25

    ej medlem längre
Jättefin text.
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

CRAIDLARN
CRAIDLARN