Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och denna gånge är Z zäta, inte zed eller zii.. Ja, tillägnad Z för henns många gånger gruvsamma texter...


Z, Z

Z, Z,
kan du fläta
samman mig ett sammanhang?

Z, Z,
har du räta
vinklar i mitt mankemang?

Z, Z,
kan du täta
hålen i min levnadsslang?

Z, Z,
kan du släta
ekot i min återklang?




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-25 10:13



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Man gör ju så gott man kan!
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP