Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag.



De kommunala gräsmattorna

lapar sol,

gäspar och föds utanför mitt fönster.


Jag gör ett gravtest och lyssnar på radio.

Musiken är dålig

men resultatet är bra.


Ogravid möter jag en ny vår,

men jag är inte barnlös.








Fri vers av Maria Natasja
Läst 454 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2009-03-25 11:57



Bookmark and Share


  Alstermark
Härliga och oväntade kontraster i denna begåvat och självklart ihopsydda text!
2009-03-27

  Jonas Rudberg
Du är ju helt enkelt extremt skicklig med orden! Känslan av att vara ogravid (på ett bra sätt tydligen) tar mig i besittning så man jag är.
2009-03-27

  Maria Zena Viklund
och hur mitt i allt det vanliga du skriver det icke ordinära, brutalbra!
2009-03-26

  Elaine.S VIP
Avslappnat ointresse fast stunden väntar
på svar...om resultat!! Mellan raderna vibrerar det!!
2009-03-25

  Carola Zettergren
SUPERBT!!!!
2009-03-25

  Ingmar Hård VIP
hur faen kan du göra sådan nakenhet så självklar och så vacker
2009-03-25

  Lili Samuelsson VIP
du är så självklar i dina texter, du bara är där, jäkligt närvarande,mi lajk ö lått
2009-03-25

  Gisela Nordell
känner igen frihetskänslan!
underbart fångad!
2009-03-25

    Patrique
Tydligt följer man dina inre kurvor i dina texter....Denna var god och andades tyst kontemplation och viss förnöjsamhet...Jag hoppas dessa sollapande gräsmattor...om än kommunala...omsluter dig en stund och skapar dig tanken om stundande överraskningar...
Det där med att möta en ny vår - i grossess eller ej - är en sällsam syrerik saga....går till och med att uthärda långt ifrån Ischia´s sköna vulkaniska vikar....
2009-03-25

    onsdag
oj den va bra...
2009-03-25

    FinnRaggarn
Men va skönt ändå med en vanlig dag

Önskar jag hade också någongång ,ogravid

____Kulmage____
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja