Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arktika, yta - primitiva

 

 

 

 

 

 

snabba kast - tanken
eyelinar ögat - kli i klåfingrarna

peta in sig, också vilja - tillsammans är tolv stora starka

att stadfästa sig i mejans återfrysning
också få stå med

ibland klåperi - gå i samma färg

ett baksäte - fulltankat, och avlönad - samma sort

en form av vara

 

en varm axel alldeles intill ens egen

 




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-26 00:07



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag tror att du talar om att vara tjej i ett grabbdominerat jobb.. att peta in sig, att stå med, ja.. hur klämmer man in sig mellan de breda ryggarna när det är ledig kväll?
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga