Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös

Och rent objektivt kanske hon inte var vackrast på jorden.


Men hur ska du kunna veta det?




Fri vers av Nioma Trey
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-26 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey