Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vildsvinsmiddagen


svinet las i en rik marinad

svinet sög i sig kryddor och blad


gästerna väntade ivrigt runt bordets form

någon berättade historier om jakt och dess norm


en känsla av ursprung och instinkt smög in

i rummet och gjorde den kvällen helt stinn


det vilda gav liv och näring till alla

ett svin som (förlåt) av vapnet fick falla






Fri vers av näsan
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-26 21:16



Bookmark and Share


  annajohanna
Mmmmm, vilken läckerhet.......riktigt känner hur det vattnas i munnen...och hur trevligt ni haft runt bordet.
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

näsan
näsan