Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland måste ja få va lite egotrippad...


JIPPHI

Denna vecka 23 applåder!

Det är nog mitt Rekord

Så kuuuuuuuuul

Tack alla goa

poeter

som jag kanske kanske

träffar på poesiträffen

vem vet

i nästa månad

PS en sak irriterar mig

Varför måste man alltid

skriva rubrik för varje meddelande?

Och så denna pling och en liten ok-ruta

Nä vet ni va!




Fri vers av Kim VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-26 22:32



Bookmark and Share


  durr
när är poesi-träffen?
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP