Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt vi / jag ville var så bra...

Allt jag ville var så bra

allt jag gjorde blev fel

Allt jag önskade föll isär-

säg när ska jag bli hel ?


Trettiosex år efter första gryningen

famlar jag runt i mörker utan ljus

Trettiosex år utan en plan eller karta

ständigt sökandes tillfälliga rus


Det är inte synd om mig-

det är bara synd om tiden jag lever i

Det är ett förlorat paradis-

förråt av egoism och habegärs-onani


Jag vet jag är en man-

men jag tar det här som barnet i mig

Jag vet jag är stark-

men varenda dag här är ett rån i sig


Allt vi ville var så bra

allt vi gjorde blev fel

Allt vi önskade föll isär-

säg när ska världen bli hel...?




Fri vers av operation mindcrime
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-27 20:46



Bookmark and Share


  Blåbäret
"Jag vet jag är stark-

men varenda dag här är ett rån i sig"

Att känna sig bestulen är en fruktansvärd känsla.
Tid och år som aldrig kommer lämnas tillbaka, som
gått förlorade över något som inte var mer...
Men ändå finns det något att bära, som format
tiden man var i...
"Jag tar det som barnet i mig"
precis så känns det...man sparkar och fäktar, gråter och skriker
på den lägsta av nivåer
men det är en sådan basal reaktion att man får vara tacksam
över att den fungerar och att man reagerar...

Du förmedlar oerhört mycket smärta i dina rader...ett enkelt språk
som jag lätt kan finna igen mig i...tycker om!
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime