Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röd punktering

pricka alla röda trafikljus på en och samma dag

en röd dag

mot alla mina viljor

inte ens i färgen orange

rött - så vasst som det låter

punkterar mitt hopp

om en livmoders bindning

till ett nybörjat liv

 

 




Fri vers av vissla
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-09-12 19:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en dikt som griper

kram
2005-09-13

  Saga-Sofia
Vad sorgligt...
2005-09-12

    ej medlem längre
Sällan har ordet "rött" låtit så vasst och obarmhärtigt som i denna text...
Jag också vill sända en deltagande kram...
2005-09-12

    ej medlem längre
Näe va tungt och jobbigt, kram
2005-09-12

  madinsane
och du.. de två sista raderna behövs inte. smärtans färg lyser i klaraste rött ändå.
2005-09-12

  madinsane
älskade, älskade du!!! jag är SÅÅÅÅ ledsen! :(

*kramar om och räcker ärmen till*
2005-09-12
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla