Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir mätt


Exklusiva livet

Är mening med livet

att sitta i en fet svart mercca
med ett diamantörhänge som blingar
till tillvaron.

Eller att bli advokat?
Eller att ha den senaste platt tvn på väggen?

Är meningen med våra liv
att det ska flöda, skråla prestige?

Att livet ska vara exklusivt?

Är det mening?

Jag är mätt

Jag vill spy

Den där prylen säge inte mig ett piss.

Den där tunga bunten som du
så stolt viftade med på krogen
gör dig
till
en fattiglapp
i mina
ögon




Fri vers av Marjavaara
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-28 16:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du är working class för mig.......
2009-04-02

  Dr Jimmy Johansson The 777
Delmeningen med livet äro att, stilistiskt stifta ihop ett sobert alster, publicera det, veta att någon läser/analyserar det.
Samt att man får en godtagbar respons på köpet.
Det är ingenting du kan köpa för pengar.
2009-03-30

  Larz Gustafsson VIP
Så sant!
Visdomsord!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara