Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min verision av Sabatons låt, Primo Victoria, på svenska då. En skillnad finns, och det är att Sabaton sjöng om D-day, jag skriver bara om en ömsesidig förlust


Prima Victoria

Vi är den första vågen,
vi är de första som faller
men soldater har fallit tidigare,
liksom tårarna


Kämpa igenom fiendens led,
helvetets flammande eldar
och
kulornas stormande regn


Segern närmar sig
men vi finner inget slut


Den första segern
följdes av den största förlusten




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 492 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-01 16:37



Bookmark and Share


  ArasÖ
Bara för att jag älskar sabaton.

Bra! :)
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob