Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matt-natt

kom
smeta ditt snor över mitt ansikte
begrav mig under en doft av värme
och mjukhet
blöt upp min trötthet
med din tandlöshet

snart nog två nya gryn
och vi kan åter sova




Fri vers av Jdikt
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-01 18:40



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
begrav mig under en doft av värme
och mjukhet
blöt upp min trötthet
med din tandlöshet

snart nog två nya gryn
och vi kan åter sova


En babys gom som när välbehag åt en mor som längtar efter en snorlös tillvaro och som när ett barn till i sitt innersta

Ack, så skönt att få vara nära, barnet som ändock är en kär
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Jdikt
Jdikt