Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En uppenbarelse

 

Skyll-dig-själv-politiken ramlar in i stugorna.

Eliten spinner trådar i solregn. Vackert är fult,

Fult är vackert. Myntet förblir nog orört.

Men det finns en sägen om att kronan,

 Ska få snurra igen. Utvecklingen ska ge oss;

Regnbågsfolket.

 

Utveckling?

Pannan skrynklar sig.

En bättre förklaring;

Att vi blir människor igen,

Tillbaka till kärleken.

 

En ouppnåelig utopi?

Eller vår framtid?

Det bestämmer VI.

 

Sträck ut era färger,

Underbara människor!




Fri vers av "Dempa"
Läst 457 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-04-01 20:28



Bookmark and Share


  Feminaz VIP
Men det finns en sägen om att kronan,

Ska få snurra igen.

Skyll-dig-själv-politiken ramlar in i stugorna.



bra formuleringar!!!
2009-04-16

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2009-04-02

  peter markurth
Sträck ut era färger,

Underbara människor!




perfekt avslut, önskar jag skrivit det....
2009-04-02

  © anakreon VIP
Hear! Hear!
Carl-Erik
2009-04-02

  Eaglemountains VIP
Jo, vi bestämmer, om vi vill komma tillbaka till kärleken, till en ljusare framtid. Men då måste vi hjälpas åt! Bra skrivet!
2009-04-02

  Björne.H
Ja det bestämmer vi, men vi är ju inte ett och tycker inte samma och är inte på väg åt samma håll. Både på gott och på ont. Tur och tråkigt är det som att fult är vackert och vice versa. Bra skrivet.
2009-04-01

  Mats Henricson
Bra Sting i denna !
2009-04-01

  Roula O
bra text!
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"