Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den brutala sanningen

Ge svamparna en sula.
Prejja ner lingonen
Kväv mossan.

Gå med tysta steg.

Snart kommer hon

Huka dig ner.
Var tyst.
Tålamod
Var tyst förfan!

Nu står hon där.
Hon med kalven.

Sikta.
Ladda bössan.

Tryck av.

Skjut som aldrig för.

Skjut som Arklöv.
Peppra som Lasermannen.

Kom igen!

Skjut den feta kossan!

Pang!

Duktig pojke.

Känner du kicken?

Visst var det värt ledigheten?

Stycka aset.

Lägg in köttet i den halvfabricerade frysen.

Skryt för kollegorna.

Berätta vilken kick det ger att döda.

Skippa skitsnacket
om att du dödar för att
hålla mängden lagom.

Lägg korten på bordet
och berätta vilken kick det ger
att släcka ett liv.




Fri vers av Marjavaara
Läst 285 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-04-03 15:05



Bookmark and Share


  booster82
bra
2009-04-08

  peter markurth
denna=kraft...
2009-04-05

  Kim VIP
Fint skrivet om att döda! För hur mycket jaktlicens man än har så är det så. MEN det är ännu värre att vi har en kung som skjuter på halvtama fåglar på nära håll... och mycket annat.
2009-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror säkert att det ger en kick, men då förenar man nytta med nöje.
2009-04-03

    ej medlem längre
Ja jägare är ju på lösen ibland-när är de lovliga?
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara