Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyvärr




ingen

du är som

kallt kött

en skrattande sanndröm från intet

du är kvarlevor av dig själv

sparlågor för ingen

sparkar i ditt eget skrev

blodtryck i höjden av din ljugarhimmel

 




Fri vers av vissla
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-09-14 01:01



Bookmark and Share


    tower4
Jag gillar raden
skrattande sanndröm från landet :-)
kanonbra
2005-09-14

    Hades Is Rising
Skitbra ilska och uppgivenhet fångad i en text med klockren form.
2005-09-14
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla