Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då vet jag, att det är över

När allt faller samman
och de små kornen smulats sönder
över marken

då vet jag
att det är över

att sommarsolen aldrig kommer
skina över dina kinder igen

som den gjorde när vi var tillsammans

att blåa sjödroppar inte kommer falla
likt pärlband längst din gudomliga kropp

att dina ögon aldrig
kommer ljuga mig i ansiktet
igen

inte när solen skiner i mina ögon
inte när vattnet droppar från mitt hår
inte ens när jag famlar i mörket,
efter en skugga jag aldrig kommer fånga

fylleinsikt är så...
brutalt





Fri vers av självdestruktiv
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

självdestruktiv
självdestruktiv