Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek gör mig sorgsen...


Sorg

Jag orkar inte tänka på
att älska nån,
ty, smärtan och sorgen,
tårarna och ängslan
tar mig som gisslan
och håller mig fången då.



Jag vill ju bara ha nån att älska...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-06 18:53



Bookmark and Share


  Angeldust
Även en blind höna hittar ett korn...ett uttryck, men en dag står hon där. Kram Sunny
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson