Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konturer

 

 

med en en genialisk enkelhet 

som förväntan inför en ännu oläst bok

faller så en dov skymning

 

sluter sig varsamt om sårbar jord

länkar samman känsla, tanke, behov

som en fingertopps lätta beröring

mot längtande mänsklig kontur

kropp i ande

 

jag känner in skeendet, andas det

viger tid och rum till en möjlig helhet

där jag i all enkelhet förmår mig

att i resignerad ödmjukhet knäböja

och blotta min sårbara nacke

 

inför njutningen i att få älska

och att ännu vara vid liv

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-08 11:59



Bookmark and Share


  Rockalex
Livsbejakande

längtansväckande

tack
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol