Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radera

Kväver mitt inre med cigg.
Tänder en efter en.
Försöker att tämja odjuret.

Det går inte.

Jag dränker mig med koffein.

Det tar inte.

Höjer volymen på Mp3n.
Cobain försöker att spräcka
min trumhinna
men det suddar inte ut
de där suget
som blommar där inne.

Som en igel smaskar den på min själ.

Ökar mina steg.

Försöker att radera, förtränga, mörda det där
begäret som pekar Fuck you åt mitt hjärta.

Ett begär som pissar mig i ansiktet.

Med tankar på familj och vänner
försöker jag släcka lusten efter helvetet.

Med minnen som spelar upp filmer
om den unga alkisen som
darrhänt hävde i sig
sprit på köpcentrumets Wc
försöker jag skrämma denna kåta syn på att fly.

Med minnen av blod, tårar, brustna hjärtan
försöker jag få mig i liv

Men inget tar.

Suget brinner fortfarande.

Den enda utvägen

Är en dikt som denna.





Fri vers av Marjavaara
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-06 20:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
poesi är bästa drogen.det där med cigg och kaffe
är poetens drivkraft. röker själv cirka 30 pinnar om dan
man borde bli sponsrad av tobaksbolaget...keh?
m.v.h jimmy
2009-04-07

  D S
den tog! Känner igen och med.
2009-04-06

  en_kaospassagerare
du är fan grym, jag känner igen mig själv i denna! applåder!
2009-04-06

    ej medlem längre
Där satt den-bullseye!-Grattis!
2009-04-06

  Larz Gustafsson VIP
Kanske är det i själva verket en andlig längtan du har inombords.
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara