Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga gränser för vänskap



Du
och jag
kan vara vänner
i tider
som kräver legitimation
för shopping
på Konsum
fast din hattar
alltid
är gröna
mina skor
alltid
chockartat rosa
fast dina händer
strävar efter
mogna solgula
aprikoser
mina
efter hårda gröna
äpplen

flingor av snö
faller ner
på både dig
och mig

täcker gränser...




Fri vers av Havanna
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-06 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna