Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan

Skrattet finns alltid där.
Jag kan inte sluta vara glad, vara snäll.
Men jag vill.
För jag vet inte hur längre jag orkar.
Innan allt faller.
Innan jag faller.




Fri vers av BG
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-06 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BG
BG