Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stenen, förgätmigej och inte ens en spegelbild.


en dröm från, jag tror det var -98

== 01:31 =================

vill ha dina lögner, ditt gift i slitna vener,
åldrande drömska villervallor och annat.
Kom ge mig ett nytt hat, ta mig till andra horors armar,
någonting varmt!
allt det jag aldrig gjort.
kom, slå ditt mot mitt,
allt blod jag inte spillt, lägg det bredvid ditt.

blott en kanalj, använd ord som tar udden av en verklighet, ack en sådan dåre, släng in fraser som är så löjliga så, en meningsbyggnad som skydd, du är rädd!(en rustning utan ett krig)
förfärligt patetiskt och din kärlek är så vacker, vem är detta!(vi),
orden har inget fäste längre,
nätterna fastnar inte på väggar och rinner inte ned mot hav längre.
och hennes läppar, finns dom ens längre, vill drömma igen!

stäng av ljudet.

== 01:38 =================
en rustning utan ett krig.
ett gift utan en dryck.
en kärlek(känsla) utan motspelerska.


== 01:40 =================

svep in mig i handlingar(en ny sorts lögner)
orden berusar mig inte längre!


== 01:42 =================




Fri vers av David Calvert
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 05:06



Bookmark and Share


  emeliewilhelmina
du fångade mig direkt
2009-04-17

  Junitvillingen
Du har en helt egen " stil " att skriva - något jag verkligen gillar. Stark, " naken " text...applåd:-)
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert