Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
practice, love letter 1.0


practice

Unrehearsed words,
forgotten hope fleeting
wearily in the night

Had I ever needed these
forlorn' words before

perchance had it not sounded
as foolish now.






Fri vers av David Calvert
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert