Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tomheten finns där starkt..." trots " att det är tre år sedan hon avled...


Mamma stjärnglans


Mamma Stjärnglans ler
från sin himmel ser hon på -
följer mina steg




Bunden vers (Haiku) av Junitvillingen
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-08 16:14



Bookmark and Share


  CJ
Hon lämna en kärlek skrin på ditt hjärta för alltid. underbart!
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen