Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Så tomt det är
så väldigt tyst och stilla
det kunde varit
skratt, kyssar och
ögonglitter
Varför är du inte här
eller jag där
varför är vi
så långt ifrån
Om du hade suttit
tätt intill mig
lossat bandet kring
mitt uppsatta hår
smekt min kind
och flätat samman
dina fingrar med mina
Och om jag hade
låtit ena handen
glida in under din tröja
medan jag kysst dig
med all min längtan
Och om vi närmat
oss varann
till kvällssolens
sista strålar
Då vet jag att inget
nej inget
kunde varit vackrare än
just det här…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen