Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hanen


Det behövs bara tre ord

Tre ord

Sen är du en fri man
Kastrera rädslan
Visa att det är du som är kapten på ditt egna skepp

Det behövs bara tre ord

Tre ord min vän

Kom igen kompis
Låt höra
Kör nu

Det är slut.
Finito
Over

Duktig pojke

En helt ny värld öppnas
Som att ersätta bond tv med digital box
Som att skrapa fram en mille på triss.
Som att flyga likt en örn.

Du har livet i dina nävar.
Den grå cirkeln är slut.
De långsamma filmkvällarna är över.
Nu är det bara du
Du du du.

Nu kan du låta disken leva
Nu kan du skita med öppen dörr.
Nu kan du dunka det du vill
2 pac eller blondinen på Ica.
Det är ditt liv
Det är du som är regissören
Nu lever du


Helgerna byter nyans, det blir längre
Kvinnorna trängre

Cigarettröken målar frihet på väggarna.

Du frossar
Du njuter
Du förtränger

Precis

Men glöm inte att du är av kött och blod.

Tyvär min vän

Du är som alla andra
Du är och kommer alltid vara människa

När helgerna inte fungerar
När sängen känns för stor
När brudarna torkar och sperman sörjer

Då älskar du henne.

Ett sms
Tre ord

Samma årliga objekt vilar på din axel
Hon saknar dig
Du funderar bara på hur många hon har legat med
























Fri vers av Marjavaara
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-08 18:13



Bookmark and Share


  succi
man kan ju hoppas att detta stämmer, man jag är rädd att jag redan förlorat tron på männen här i världen
2009-04-11

  Larz Gustafsson VIP
2 Pac? Han är ju död?
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara