Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är mitt sista alster för i dag, Glad Påsk!

Det här är mitt sista alster för i dag
Men innan jag stänger av datorn och drar ner rullgardinen vill jag tillönska er alla en
Glad påsk
Gå nu ut i solen i helgen
Kanske hälsa på någon god vän
Rör på dig och gör dig själv en tjänst för någon blir alltid lika glad när du kommer och hälsar på ….

Det här är mitt sista alster för i dag
Börjar att känna mig lite trött nu på att skriva
Ögonlocken börjar att bli lite tunga och falla
Snart så somnar jag in drömmandes
Så här tidigt?!
Ja, jag vet, jag min Diva ….

Det här är mitt sista alster för idag
Glad Påsk
Ät lite godis i helgen
Tugga lite tuggummi
Drick lite påskmust
Drick lite påsköl
Skratta och var glada
För själv så skrattar jag över att få vara ledig i fyra dar
Fredag till måndag
Kan inte bli bättre än så ….

Hej då!

Ken Cassel
8/4-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger
Publicerad 2009-04-08 18:27



Bookmark and Share


  Junitvillingen
GLAD PÅSK till dig med!! Själv ska jag vara ute, dra ut på fototurne´ lite då och då, äta massa godis, pyssla, lyssna på musik & sjunga, överraska vänner med både besök & påskgodis, slappa och " bara vara ". * kraaaaam *
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel