Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stämpel

Jag är människa

Som du.

Kött, blod, känslor.

Den stämpeln du givit mig
Är inte jag.

Mina tatuerade fingrar säger dig
Ingeting.

Mina kläder är gjorda av tyg
Inte knark.
Ta en titt under luvan.

Titta mig i ögonen
Lukta på min andedräkt
Byt några ord
Öppna ditt hjärta och lyssna på
mina ord.

Sen kan du stämpla mig.

För du vet?

Jag har också ett hjärta.

Ett hjärta som viker sig
när rykten tränger sig in i mitt liv.







Fri vers av Marjavaara
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-08 20:01



Bookmark and Share


  "Dempa"
Riktigt bra.
2009-04-09

  D S
starkt, som alltid.
2009-04-08

    ej medlem längre
Nu sprider jag ett rykte-DU SKRIVER BRA!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara