Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min penna

Med pennan krigar
Jag mot prestigen

Med min poesi slåss jag med
eleverna på högskolan.

Med dikter spöar
Jag advokat sonen.


Med pennan så loskar
jag feta ord
mot mansgrisarna

Med min penna
så klottrar
jag
frihet på
500 lappen.

Med pennan är jag säker.

Ingen kan plocka mig.

Jag har min penna
mitt papper
min trygghet
som
ingen kan köpa




Fri vers av Marjavaara
Läst 182 gånger
Publicerad 2009-04-09 18:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vassa grejor, vådliga ärr i papper,läker aldrig!
2009-04-12

  "Dempa"
Jag känner likadant!
2009-04-10

  peter markurth
jag slåss mot kristna ideal och dumhet med min penna..belysande text..
2009-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Jag slåss mot feminismen med min.
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara