Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Explikation



Få poeter har berört mig
med skrivna ord
Det krävs en del utöver

Du kan heller inte köpa entusiasm för klöver
jag horar aldrig ens ideellt

Men jag är generös att invitera, till mitt eget ordbajsartält.




Fri vers av Janjohan
Läst 352 gånger
Publicerad 2009-04-10 20:37



Bookmark and Share


  Miss Mod
Härliga rader!!
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan